Gå til innhold

20Kr literen???

Ranger emnet


Anbefalte innlegg

http://www1.vg.no/pub/vgart.php?artid=189728

 

Steike hakke eg blir så forbanna når eg høre sanne tåpelige forslag.

Her går det 3 busser om dagen, så om vi skal ta bussen til butikken å handle melk feks kommer vi heim med ost for pokker.

Han der har aldri vert uttafor Oslos "beste" vestkant.

Så steike inkompetent går det vel ikkje and å tru dette:

 

Distriktsfiendtlig? Nei, om man kjører like mye som før, er situasjonen uendret. Ergo er det ingen som får det verre. Man kan ikke stoppe kloke endringer fordi noen, men ikke alle, får det bedre, så lenge ingen får det verre.

 

I storbyene kan eg sjønne at bilene gjerne kan betale mer for der går det busser kvar 15/30 minutt.

 

Men i størstedelen av dette landet har vi busser noken få gongar om dagen!!!!

Mannen skulle hatt en smekk på pongen.

 

Samt om prisene går opp så vil bussbilettene koste mer, transport selskapene går konk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil være overasket om vi ikke får se bensinpriser på 20kr/l om noen år, gitt hvordan utviklingen har vært. Men forslaget der er idiotisk, årsavgiften tilsvarer, grovt regnet bare 3000km/året i bensin.

 

Skal man fjerne engangsavgiften sitter man igjen med nye fine biler, som man ikke har råd å kjøre. Og ja, det er fint at man kan kjøpe en bil til 400tusen til 200tusen, eller en til 1.6mill til 800tusen, og tjene inn den ekstra bensinkostnaden, men det hjelper pent lite om man ikke har råd til bil for mer enn 20tusen. Da tjener man stortsett årsavgiften, som tilsvarer 150l bensin.

Mao, dette er typisk blå-politikk for å gi de rike bedre råd, forkledd som miljøpolitikk.

- Rust never sleeps.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp leste en plass også at det ikkje var farlig for de "fattige" for de kjører vist ikkje bil. dette har han sagt på Radio vist nok. Dette er jo rasistik! mot det folkeslaget norge består av, Familier, studenter, folk UTEN 500 000 i inntekt osv.

Nei steng av taket på stortinget så de ikkje kan gå opp dit å sjå 700 meter rundt å finne ut at ting funker. Flytt tinget midt opp på ett fjell der det går 1 buss i veka. Å de MÅ ta den :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syns ikke dette forslaget er så dumt jeg så lenge man bor i byen da seff. Men nå har det seg jo sånn at staten vil at folk skal bosette seg på landet istedet for og samle seg i byen. Hvis dette bensinpris forslaget slår igjennom er det enda en grunn til og flytte fra landet.

Hvis staten er litt smarte her kan dem få folk til og flytte på utsiden av byene. La stakkarene i byen betale 20kr litern for million bilene dem da kommer til og kjøpe seg. Slik "tvinges" folk til og bruke kollektivtraffiken. Men gi alle som bor i visse deler av landet hvor kollektivtraffikken nesten ikke eksisterer et slags bensinrabbat kort. da dem betaler f.eks 10-12kr litern (som det er idag). Dette rabbatkortet burde da også gis til kollektivtraffikk firmaer. På den måten blir det uansett billigere å ta bussen enn å kjøre bil.

 

dette kommer da selvfølgelig aldri til og bli vedtatt da alle vestkantfolka kommer til og rope om kapp med hverandre om at dette er forskjellsbehandlig, som om det allerede ikke er det slik det er idag?

00 Nissan Primera 2.0 SRI

93 Mercedes W202 C180 (solgt), 94 Nissan Primera 1.6(solgt), 94 Seat Cordoba 1.8i GLX(solgt), 89 Chrysler Grand Voyager 3.3 v6(spiker),

86 Ford Escort 1.6 CLX (solgt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er rett å slett idiotisk.

 

Ta alle de idiotene (såkalte politikere) å sett dem på en bondegård elle et annet øde sted hvor det går 1 kanskje 2 busser i uka, å la dem se hvor mye de er for dette med 20kr for bensinen.

 

Selv om de fjerner mange avgifter så hjelper jo det lite når en ikke har råd til å kjøre bilen.

 

Stortinget har bare kommet med masse idiotiske forslag i det siste...

- 86 Nissan Bluebird Turbo SR

x 90 Mazda 626

x 86 Nissan Laurel 2.4 (Med coilovers)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er rett å slett idiotisk.

 

Ta alle de idiotene (såkalte politikere) å sett dem på en bondegård elle et annet øde sted hvor det går 1 kanskje 2 busser i uka, å la dem se hvor mye de er for dette med 20kr for bensinen.

...

Stortinget har bare kommet med masse idiotiske forslag i det siste...

 

Zlurv, jeg foreslår at du leser artikkelen nøye, og ser på hvem som har skrevet den. Tom Staavi er ikke en av våre folkevalgte, men redaktøren i "Dine Penger".

- Rust never sleeps.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alikevell er han en komplett idiot :)

 

Støtter inlegge til han første her. Bor selv på "landet" og går vell 3 busser her på en dag ca. det er jo umulig å klare å føye seg etter det! Egen bil er et must her, og det er vell så å si aldri du ser en her kommer med en millionbil. Dem ser du kun i byene. Litt bakvendt at folk i byn som har meget rikt utvalg av kollektivtrafikk skal ha seg millionbiler osv. Men vi på lande somå å si blir tvinget til å kjøre egen bil må kjøre rundt i gamle vrak og sinnsykepriser på bensin.

 

nei, kan ikke vi som bor på "lande" få millionbilene og billig bensin, så kan folka i byn ta billig kollektivtrafikk :D hehe... Da kommer nok folka som bor i byene til å pakke sammen med en gang å flytte :D

 

2 fluer i en smekk! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På tide at noen setter foten ned og stopper denne klimabløffen det er ikke privatbilismen som forårsaker de største utslippene, forby kuer så er verden reddet...

 

Grunnen til at politikerne henger seg opp i biler og hvor mye de forurenser er jo fordi de ser muligheten til å dra ENDA flere penger inn i statskassa...

 

Det er vel på tide at bilfolket samler seg og lager noen aksjoner for å få disse imbesile politikerne til å forstå at det ikke er alle som bor midt i Oslo og som har 5 min gangvei til jobben.

 

NAF sitter jo mest og klør seg på balla, nei blokker veier og protester det tror jeg er det eneste som hjelper...

 

Og han dotten som uttaler seg i denne saken mener å ha løst det ved å fjerne engangsavgiften på nye biler, vel hvor mange her inne har økonomi til å bare gå å kjøpe en spell ny bil til 350 - 500 k... Ikkejeg i allefall...

Parts and Retards - Størst på senk i Norge.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå starter vel ulvkoret igjen... GLOOOOOBAAAAAL OOOOPPVAAAAARMIIIING...

 

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=189771

 

På Blindern er det aldri blitt målt en slik varme så tidlig i juni. Man må helt tilbake til 1897, til den gangen værmålingene ble gjort på Solli i Oslo sentrum, for å finne en dag over 30 grader tidligere i juni. Den gangen ble det målt 31,4 grader 5. juni, ifølge Lie.

 

Jeg lurer på hva som var problemet i 1897, alt for mange hester og kuer?

Parts and Retards - Størst på senk i Norge.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, må vel bli politiker selv, og presse frem bilvennlige saker, med rå makt (kidnapping, grave frem drit med privatdetektiver, osv) Er eneste måten tror jeg desverre.. Det, eller bygge opp en hær og ta over landet med makt...

 

Global oppvarming bisnissen er bare TULL sånn som det er nå.. Er flere positive sider ved det og, og det er slett ikke sikkert at det er vi som er skyld i det.. KUN politikk og bullshit. Det er en JÆVLIG arrogant innstilling at verden er perfekt med nåværende klima i hvertfall.. Og det virker som de mener at evolusjonen har stoppa bare på grunn av oss. Faen at det skal være mulig å ha et så stort hue!!

 

Åja, glemte og, virker som de er så redde for vannstigningen, tror de folk bare kommer til å stå i fjæra til floa tar dem eller?

Dream as if you'll live forever; live as if you'll die tomorrow.

James Dean

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei... til helv*** med de... global oppvarming og bilavgifter og annet drit... for f***n hadde jeg hatt buss sete som interesse hadde jeg sitti på bussen konstant jeg også... men jeg er bilinteresert, derfor liker jeg å holde på med bilen min, ikke kjøre buss til alle jeg skal til...

Jeg er så drit lei av all denne pissepreikinga, 20 kr litern. ern drita f***e full eller???

Han burde faktisk prøve dette idiotiske regnestykket selv. OK 20 kr litern, dette må bussen, bilen, taxiene, båtene betale. Greit nok(NOT)

MEN dette må også lastebilene, alle firmabilene, alle utrNieykningskjøretøyene betale, har han tenkt på dette? hvordan vil dette påvirke oss?

Jo, det vil bli dyrere mat, dyrere biler(må jo fraktes til butikken) dyrere ..... dere skjønner hvor jeg vil.

Nei kom med et seriøst forslag neste gang, og ikke sleng ut noe søppel som plutselig popper opp i skallen på deg når du sitter på dass å driter.

91 volvo 740

81 pontiac Grand Prix[phat square]

72 vw boble[go biln]

 

[x]93 bmw 525i[x]87 vw golf[x]85 mercedes 190e[x]97 audi a4q [x]83 opel manta

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De skulle blant annet snudd hele forbanna systemet. Forbanna høge utgifter på gammle usikkre vrak som spyr ut dritt uten filtrering osv. 9000 i registrering på 1990 modeller osv...

 

 

Sånn at f.eks småbarnsfamilier som har dårlig råd ikke ska ha bil da? Tenk mann! Åja, forresten, de der filtreringssystemene fører til økt motstand i motorn, som da gir mer varmetap, og høyere forbruk, så de spyr ut mye mer av alt det andre guffet som folk ikke bryr seg om, nei, for nå er det TRENDY å være mot Co2..:flushit:

Dream as if you'll live forever; live as if you'll die tomorrow.

James Dean

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De skulle blant annet snudd hele forbanna systemet. Forbanna høge utgifter på gammle usikkre vrak som spyr ut dritt uten filtrering osv. 9000 i registrering på 1990 modeller osv...[/quote

 

Hellvetes tosk!

 

Har enda ikke eid en bil etter 1990 jeg.

Så da mener du at jeg ikke skulle hatt noe bil fordi jeg ikke har råd til å kjøpe det?

 

Jeg bor på landet, og her går det skolebuss to hganger i døgnet!

 

Nå ble jeg føkkings provosert, og hadde du sagt dette oppi trynet på meg så hadde det smellt.

proud mebmer of FosenRacingTeam

Mercedes 190E 1987(rånebil)

volvo V70 TDI. 2000(bruksbil)

volvo 245GLT. 1989(herjevogn)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De skulle blant annet snudd hele forbanna systemet. Forbanna høge utgifter på gammle usikkre vrak som spyr ut dritt uten filtrering osv. 9000 i registrering på 1990 modeller osv...
Skal vi ta en diskusjon på det der, eller kryper du til korset med en gang?onfiredevi

Bilforumet.no
Moderator

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår