Gå til innhold

Bremsepip - ikke noe nytt.

Ranger emnet


Vespanator

Anbefalte innlegg

Hallo folkens,

 

Mitt problem er ikke nytt og flere har spurt her i forumet før. Løsningen er ofte den samme;

 

En uke etter jeg hadde kjøpt min "nye" bruktbil (Grand Vitara '99) startet bremsene å hyle - noe voldsomt. Trykker jeg pedalen hardt ned er det ingen pip og er det kaldt nok i lufta, tar det cirka 5 minutter før pipingen starter.

 

Jeg har nå kjøpt kobberpasta og er klar for å smekke noe av dette på. Men jeg er ærlig talt litt nervøs, iom vi snakker om bremser - noe som burde funke av hensyn til død og fordervelse.

 

Hvor skal jeg smøre dette på og i hvor store mengder? Burde jeg rense noen deler og med hva? Bilder og detaljerte pek settes veldig pris på her. Jeg har pussa opp scootere og gjort mindre inngrep, men er dog en novice når det kommer til bil.

 

Links, bilder og beskrivelser hadde vært helt konge.

 

God himmelsprett!

 

-v

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ta ut klossene og smør pasta på flatene som kommer i kontakt med caliperen og stempelet. Du kan også gjerne vippe mansjetten til stempelet opp og smøre med hts eller et annet smøremiddel beregnet for dette. Smør et godt lag med pasta, men ikke sånn at det ser ut som bløtkake. Moderat mengde men mer enn bare en liten kladd.

BMW 318is coupe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår