Gå til innhold

En liten tanke vekker til alle som er negative til styling/show biler!

Ranger emnet


Eye Candy

Anbefalte innlegg

Det der er så genialt sagt, og beviser at du har høy intelligens.

"du har en annen mening enn trådstarter så da får du holde kjeft"

 

Tenk så kult forumet hadde blitt da, sånn hadde det sett ut da:

 

nr1: jeg syns styla biler er kult!

nr2: enig

nr3: enig

nr4: enig

nr5: enig

osv

 

Gøy! Hvis du ikke skjønner at man kan få si sine meninger, enige eller uenige, så har du ikke noe her å gjøre.

 

 

Greit at folk har sine meninger, men er ikke noe poeng i å si det samme om og om igjen. Noen syns styling er kult, andre ikke, har skjønt poenget nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 111
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Noe anna er det når bilen er bygd for å sjå ut som et råskinn med karbonfolie, 18", race bremser, aluvinge, 4" endestuss og 90 hk

Enig i at det er mye "harrytuning" der ute, men å si at 18" og gode bremser er teit er vel litt dumt.

For det første er det lurt å starte i enden med stabile hjul og gode bremser før man bygger stor motor.

For det andre er gode bremser en billigere og bedre investering enn motor om man skal være rask rundt en bane (til å begynne med).

 

 

Her har du et eksempel på en nesten fullstendig show bil...mangler litt bredding

 

Regner med at 90% av dere ikke engang la merke til dørhåndtakene var tatt bort???? eller at fronten er støpt fast i skjermene?? derimot hadde han hat en stor turbo med masse turbo lægg i hadde alle blitt impornert... :pray

 

Det er forskjell på gjennomført og fin. Sikkert mange som blir imponert over bilen. De fleste blir nok imponert over hvor gjennomført bilen og detaljer er, men de unnlater å nevne det, fordi de syns bilen er stygg som få.

1983 VW Golf I GTI 16v

1985 VW Golf II "1.8 CL" 2.8 VR6

2009 VW Scirocco III TSI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så du synes det er tøfft med biler som har de sykeste luftinntaka, både i front, panser og side når bilen ikke trenger mer enn en hånholdt vifte for å få riktig tempratur? det synes ikke jeg. Motor først stylig etterpå! på biler med store luftinntak i fangeren som egentlig er ment for å inneholde en IC f.eks ikke har noe mer enn et gitter og asfalten bak synes jeg det ser noe dust ut :)

 

er ikke sikkert han syns det er tøft, men han respekterer ihvertfall at andre vil ha bilen sin sånn...er ikke sikker de som har luftinntak alle steder på bilen gjør det for at det skal være driiitporno, men heller driiitharry...

noen går inn for å få en fet bil, noen en rask bil, noen en god blanding og noen vil ha en harry bil.

btw: kjenner til en som har malt bilen sin gul...det sier jo litt...han vil ha den harry

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker pølse og potetmos, dama liker det ikke... blir jo akkurat det samma... For min del liker jeg biler med styling som ser fete ut... Hva som sitter under panseret har vel ingenting med om bilen ser bra ut eller ikke? Om lambo murcielago hadde en 1,8 liter med 110 hk hadde jeg fremdeles syntees bilen så fet ut...

 

Det er jo såre enkelt å bare hive på et bodykit som er ferdig tilpasset på en original bil, og jeg for min del driter i om jobben har tatt 2 timer eller 2 år så lenge jeg synes bilen ser fet ut!

 

På den andre siden har jeg også masser av respekt for de som bygger slitne mk2'ere med mange hundre gamp og bruker pengene sine på dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Det er forskjell på gjennomført og fin. Sikkert mange som blir imponert over bilen. De fleste blir nok imponert over hvor gjennomført bilen og detaljer er, men de unnlater å nevne det, fordi de syns bilen er stygg som få.

 

Mens en gammal bil med alt for mye hk den er jo drit lekker..... :bump

:pimp EYE CANDY :pimp

 

:titties: RACING :titties:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mens en gammal bil med alt for mye hk den er jo drit lekker..... :bump

Kanskje ikke lekker, men det er rått... synes jeg iallfall. :)

Men som tidligere nevnt så forstår jeg godt de som liker å legge tid og penger i utseendet på bilen også, de som gjør det til en kunst... ekte håndtverk!

Har lyst til å bygge meg en chopper eller Hot Rod, nettopp for å legge masse tid i de små detaljene, og utføre litt håndtverk... egne løsninger, mye custom. Det er gromt! Å farte rundt på chopper eller i Hot Rod er ikke helt min stil, så da måtte jeg selge igjen da :D

 

Drømmer om å starte et eget firma en dag, som driver nettopp med dette, gjerne vanlige biler da, ikke nødvendigvis Hot Rod eller Choppere. :)

Er ikke SÅÅÅ glad i så ekstremt som Eclipsen som ble vist her, men det er kult at det er gjennomført da... uansett hva man bygger.

'86 BMW E30 M3 (S50B30 prosjekt)

'90 VW Golf mk2

'82 VW Golf mk1

'83 VW Golf mk1

'86 VW Golf GTI 16V

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ett godt eksempel på det JEG synes er patetisk ang styling/show..

 

Den sinnsyke camaro/trans am saken som kom ifra USA til flere messer i skandinavia i år...

 

29 (!!!!!!!!!) tv monitorer, derav flere oppunder panseret...

Trimmet motor, som KNAPT hadde vært forsøkt startet!??! lol

 

 

dette blir WAY for dumt for meg... En bil er en bil, en utstillings vegg for demo er akkurat det.. en vegg...

 

Blir nesten som de gutta som kommer skubbende på ett blekk skall, fylt med betong og flis, på stereo konkuranser det :D

 

 

Hverken trim, styling, eller stereo skal gå utover bilens bruks egenskaper.. Det er nå min mening..

03` Volvo V70 d5 197hk 470nm

01` Seat Leon 4x4 20vT

X: 92` Bmw 328 turbo 600+hk X: 85` Bmw E30 286hk+ M-power X: 86` Audi 90 Quattro 20v Turbo 400hk X: 86` Bmw M535i Turbo 500hk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det jeg tror at folk misliker styling, er at de forbinder det med rånere som står på en plass dag inn og dag ut, og tror at dette gjør de for de har trimma og styla bilen sin..

Jeg selv skjønner ikke at folk gidder å stå på en plass hele tida, men det har da vel ingen ting med styling og tuning å gjøre..

Synes stock cars ikke er no spess fine, men når man kommer til styling, tuning og forbedring av bilen ser det ganske fort mye penere ut..

 

Biltreff og streetmeets er noe annet enn å henge på en parkeringsplass. Biltreff og SMs er bare morrogromt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

men når jeg hører folk som blir bytter til orginale baklykter fordi man blir mobba med lexus lykter ol syns jeg det går litt langt...er ikke alle sjeler der ute som er like sterke....

Det er jo en grunn for at man mobber folk som synker så lavt som å montére Lexuslys på kjelken. Det er for min del svært hyggelig å se at noen tar kritikken til seg og får av de isbit-liknende greiene som stikker i øynene og bryter opp bilens linjer og skjemmer ned hele sjarken. Men smak og begag - noen liker Lexuslys, men personlig ville jeg drikke syre før jeg montérer noe sånt på mine kjøretøy.

 

En av grunnene til at jeg har en hel del imot showbiler er at jeg ikke har sett en eneste gjennomført her oppe. Her går det hovedsaklig i utilpassede plastkit, enorme aluvinger i både to- og tre plan, drage- og flammedekor over hele bilens side (gjerne på Tyskere også for å gjøre katastrofen komplett), splittere i alle farger og vinkler på alle bilens hjørner (zOMGplZ whatthehell er DÉT snakk om!?1), samt den minste motoren i hele modellprogrammet under lokket.

 

Jeg har egentlig ingenting imot en gjennomført showbil, men kunne aldri tenke meg å kjøre noe sånt. Biler skal brukes, og en showbil (uansett kvalitet) er umulig å kjøre med og går som oftest som en bestefar-bil med to pluggledninger tatt ut. Nå er ikke Accorden noen showbil, men lav nok er den. Det er lite som kan måle seg med en skikkelig senking hva angår bilens utseende, men det ender med at man ikke kan bruke bilen lengre; den skraper overalt og man må kjøre med en klump i magen mens man holder utkikk etter hull i veien, naturlige kurver i veibanen, hjulspor og steiner. Hvis jeg enda skulle hatt et plastkit på den hadde den vært enda værre, og jeg har måttet plaste og lakke dritten flere ganger i året (har kompiser og bekjente som må nettopp dette).

 

Når dét er sagt, så foretrekker jeg bilen så lav som overhodet mulig, fremfor å ha den høy og stygg som en traktor/lastebil/pick-up/buss/hjullaster, med alle konsekvensene dette fører med seg. Klart den hadde vært mere brukendes, men det er noe med høye biler som gjør meg kvalm og deprimert (det er blant annet derfor min blir solgt unna etter at den blir høy og jævlig som følge av ikke-godkjent senking på EU-kontrollen).

 

Moralen må bli noe sånt som:

1. Ikke sett på Lexuslys.

2. Gjør hva du vil, så lenge det ikke bryter med punkt 1.

3. Trimmet bil er bedre enn stylet bil.

4. Plastkit knuses lettere med senking.

5. Som følge av punkt 4; ikke sett på plastkit.

 

...Men nå er jeg usaklig, og IBTL.

 

EDIT:

Jeg tror saken er dén at folk ikke har noen aning om hvordan man i det hele tatt skal trimme en motor, og kanskje er for redde for å spørre. Så da holder man seg til det man kan: smelle på lykter, plastkit, et sett felger og dekor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan du modifiserer bilen din, henger sammen med 2 ting: hvilken intresse du har, og hvor mye penger du har.

 

Er selv en av de som er mest opptatt av utseende på bilen, og legger alle pengene i det.

 

Og alle som må kommentere med at "fin bil, men du burde ha mer motor!" eller "hvorfor bruke så mye penger på utseende når den ikke har noe motor" og lignende TILBAKESTÅENDE KOMMENTARER burde gå skyte seg i hue. Seriøst, når du er så tjukk i hue så burde du gå leke på motorveien om kvelden uten refleksvest :fuckme2:

 

De som styler opp bilen sin, og lar motoren være standard, gjør ikke det av fritt valg. Problemet er at rimelig mange av oss ikke driter penger, har sinnsykt feit jobb, eller er bortskjemte drittunger som får alt de peker på. Så da tar vi de pengene vi har, og bruker det på det som intresserer oss mest: utseende.

 

Folk må klare å tenke så langt at de skjønner at ikke alle kan ha alt.

 

At det skal være så vanskelig for folk å forstå, overrasker meg alltid like mye.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

.....forstår ikke dette helt...( posten)...hva er bakgrunnen for denne?...

det vil sikkert ikkekomme noe konstruktivt ut av dette....men jeg skulle gjerne hørt litt mere om bakgrunnen til posten...lixom...er det snakk om å disse hverandre.?...eller snakk om pr?...who gives a shit?!...do whatever you like, ( bil bygging, din bil for !!"(!)... jeg har da bygget mye morsomt...men jeg har da aldri hengt meg oppi hva folk synes... dam di dam dam!...ooooe desi sttææææææææil!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner hva trådstarter mener jeg også, men er ikke av typen som ser to ganger etter en clio med kamelon lakk og 19" og fullt bodykit, show bil kan være så mangt, en fordel er jo at det ser bra ut... Jeg svarer ikke på denne tråden for å irritere, men sier meninga mi. En show bil trenger jo seff ikke være clio, men det var et eksempel...

 

Når man bygger bil så er jo to sentrale ord funksjonalitet og et godt utseende...

 

"Showbiler" har jo blitt en egen kultur å, akkurat som cossie gutta for å vise forskjeller :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har du et eksempel på en nesten fullstendig show bil...mangler litt bredding

 

Regner med at 90% av dere ikke engang la merke til dørhåndtakene var tatt bort???? eller at fronten er støpt fast i skjermene?? derimot hadde han hat en stor turbo med masse turbo lægg i hadde alle blitt impornert... :pray

 

Felgene er jo innefor skjermene både foran og bak, hva skal du med bredding da?

 

Og hva faen er vitsen med å ta bort håndtaka? Snart tar vel folk bort vinduer og lykter også...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår